top of page

SEKRETESSPOLICY

Vi förstår vikten av att skydda din personliga information och är engagerade i att hålla din information säker och skyddad. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar din personliga information när du använder våra tjänster för domännamnsregistrering.

 

Vilken information samlar vi in?

  • Ditt fullständiga namn och kontaktinformation, inklusive e-postadress och telefonnummer

  • Faktureringsinformation, inklusive betalningsuppgifter

  • Information om ditt domännamn och dess status

 

Hur använder vi din information?

 

Vi använder din information för att genomföra och hantera din domännamnsregistrering, inklusive fakturering och support.

 

Hur skyddar vi din information?

 

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, förlust, stöld eller andra former av missbruk. Endast auktoriserad personal har tillgång till din information.

 

Hur länge sparar vi din information?

 

Vi sparar din information så länge som det är nödvändigt för att uppfylla de syften som beskrivs ovan eller enligt lagliga krav. Vi kan också behålla din information för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter, lösa tvister eller genomföra vår verksamhet på ett säkert sätt.

 

Kontakta oss

 

Om du har frågor eller kommentarer om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss på support@bounce.se. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på dina frågor och lösa eventuella problem så snart som möjligt.

bottom of page